Οι καλοί τρόποι και το σαβουάρ βιβρ είναι σημαντικά όταν παίζετε video games

Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη video games να γνωρίζει κάποιους άγραφους κανόνες ευγενείας, που πρέπει να εφαρμόζονται είτε παίζει στον ίδιο φυσικό χώρο με τους αντιπάλους του είτε συμμετέχει σε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι.

 

Οι ίδιοι κανόνες πρέπει βέβαια να εφαρμόζονται και από όσους παίζουν στοίχημα στην διαδικτυακή πλατφόρμα της NetBet, που προσφέρει υψηλές αποδόσεις για μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων, σε ένα λειτουργικό και καλαίσθητο περιβάλλον.


Και είναι σημαντικό γιατί, αν και είμαστε αντίπαλοι στο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας και από το joystick μας για να κερδίσουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποβαθμίζουμε την αξία του αντιπάλου. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξία μιας νίκης είναι ευθέως ανάλογη με τις ικανότητες του ηττημένου.


Η ύπαρξη κανόνων είναι βασικής σημασίας για μια ολοκληρωμένη και ψυχαγωγική εμπειρία. Χωρίς κανόνες υπάρχει χάος και ουσιαστικά καταργείται η έννοια του παιχνιδιού.


Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω, ας δούμε μερικούς από τους κανόνες αυτούς που θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι μας. Αρχίστε να τους εφαρμόζετε και παροτρύνετε ευγενικά τους άλλους παίκτες να τους εφαρμόζουν επίσης, δίνοντας το καλό παράδειγμα. 


Πρώτος Κανόνας: Η σιωπή είναι χρυσός
Είναι βασικό να σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά και τους συμπαίκτες μας στην περίπτωση που παίζουμε κάποιο ομαδικό παιχνίδι. Αυτό ισχύει είτε βρισκόμαστε στον ίδιο φυσικό χώρο με αυτούς είτε παίζουμε διαδικτυακά. Μην μουρμουρίζετε, μην φωνάζετε, μη μιλάτε στον εαυτό σας, αυτό αποσπά τους συμπαίκτες ή αντιπάλους και πιθανόν να δημιουργήσει αντιπάθειες. Αν παίζετε μέσω διαδικτύου, μπορείτε απλά να βάλετε το μικρόφωνο του υπολογιστή ή της κονσόλας σας σε σίγαση, οπότε είστε ελεύθεροι να είστε όσο θορυβώδεις θέλετε.


Δεύτερος Κανόνας: Πιπέρι στο στόμα
Στις στιγμές έντονης δράσης πολλοί αφήνουν τον εαυτό τους να ξεσπάσει, από απογοήτευση αν χάσουν ή από έντονη χαρά αν κερδίσουν, εκστομίζοντας «κακές λέξεις». Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχετε επίγνωση του περίγυρού σας και να μην υπερβαίνετε τα όρια. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ενδέχεται κάποιοι από τους συμπαίκτες ή αντιπάλους σας να είναι νεαρής ηλικίας, ακόμη και κάτω από τα 18, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με απρεπείς εκφράσεις.


Κανόνας Τρίτος: Η αξία της ευγένειας
Η ζωή είναι μικρή και ένα καλό παιχνίδι έχει μεγάλη αξία, ανεξάρτητα από αν κερδίσατε ή χάσατε. Μην χαλάσετε αυτές τις ωραίες στιγμές με λάθος συμπεριφορά προς τους υπόλοιπους που τις μοιράζονται μαζί σας. Μοιράστε θετική ενέργεια με κομψές εκφράσεις και θα απολαύσετε περισσότερο την εμπειρία σας.


Κανόνας Τέταρτος: Σεβασμός στους αρχάριους
Θυμάστε τα πρώτα σας παιχνίδια Pro Evolution Soccer; Δεν ξέρατε καλά – καλά πως να κάνετε σέντρα ή να σουτάρετε, περνούσατε άπειρη ώρα για να σετάρετε την ομάδα σας… Θα σας άρεσε να δεχτείτε έντονη κριτική από τους αντιπάλους σας; Μην κάνετε το ίδιο σε άλλους λοιπόν, να θυμάστε ότι οι αρχάριοι του σήμερα μπορεί να είναι οι πρωταθλητές του αύριο.


Κανόνας Πέμπτος: Διασκεδάστε, διασκεδάστε, διασκεδάστε
Κάθε παιχνίδι έχει ως στόχο να σας κάνει να περάσετε καλά, να ζήσετε έντονες συγκινήσεις που θα σας γεμίσουν ικανοποίηση. Αυτό είναι το βασικό που πρέπει να έχετε κατά νου και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!