PES 2017 WeHellas Patch v3 PS4 [Download]

Download Links

MEGA

Download-Button
 

 

"PES 2017 WeHellas Patch v3" (All In One)

Δε χρειάζεται να κατεβάσετε προηγούμενη έκδοση του Patch, καθώς όλα τα περιεχόμενα από τις προηγουμενες εκδόσεις περιλαμβάνονται μέσα στο νέο update.

 

Το μεγάλο update v3. αναβαθμίζει όλες τις Ελληνικές ομάδες :

  Ανανεωμένα στατιστικά σύμφωνα με το νέο Football Manager 2017

  Προσθήκη ονομάτων και φωτογραφιών στα γήπεδα και στους προπονητές

  Ανανεωμένες τακτικές και lineups

  Ανανεωμένα πρόσωπα

  Προσθήκη της ομάδας του ΟΦΗ στις Others Europe

 

Διορθώσεις στις εμφανίσεις και στα ροστερ των ομάδων σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

 

 

Οδηγίες εγκατάστασης:

Για τη σωστή εγκατάσταση του WeHellas Patch πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης που ακολουθούν.

 

Προσοχή: Αρχικά πρέπει να έχετε ήδη εγκαταστήσει το DLC 2.0 της Konami. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, σβήστε προηγούμενα Patches που πιθανόν έχετε περάσει στο PES 2017 καθώς θα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας.

 

Για να σβήσετε όλα τα images που έχετε στο παιχνίδι από προηγούμενο OF, μέσα από το "EDIT", πατάμε "Data Management",  "Import/Export και "Delete Images".Από εκει σβήνουμε όλες τις εικόνες απ' όλες τις κατηγορίες. Βέβαια αν έχετε ήδη τα "Competition Emblems", καλό είναι να τα κρατήσετε αυτά που θα χρειαστείτε και περνάτε όσα δεν έχετε. Επίσης καλό είναι να διαγράψετε παίχτες που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενο Patch. Μέσα από το edit πηγαίνετε players, edit players, ύστερα τέρμα κάτω στο Other και Create Player. Από εκεί με το πλήκτρο Δ διαγράφετε όσους παίχτες έχουν τη δυνατότητα να διαγραφούν.

 

Βήμα 1: Κατεβάζουμε το αρχείο S2017_WeHellas_Patch_Update_v3.rar στο PC μας. Ανοίγουμε το αρχείο με το πρόγραμμα Winrar και πατάμε αποσυμπίεση. Θα διαπιστώσουμε ότι θα μας δώσει έναν φάκελο με το όνομα WEPES.

 

Στη συνέχεια θα χρειαστούμε ένα USB Flash, το οποίο πρώτα πρέπει να το έχουμε διαμορφώσει σε FAT32.

Για να διαμορφώσουμε ένα USB σε FAT32, πηγαίνουμε στον Υπολογιστή μας εκεί που έχουμε όλους τους σκληρούς μας δίσκους, βρίσκουμε το USB μας και πατάμε δεξί κλικ. Στην συνέχεια επιλέγουμε "Διαμόρφωση" και στο επόμενο παράθυρο το κουμπί εκκίνηση. Εκεί θα μας ενημερώσει ότι όλα τα αρχεία από το USB θα διαγραφούν κατά τη διαμόρφωση. Οπότε καλό είναι αν έχετε κάτι που θέλετε να το αποθηκεύσετε πρώτα κάπου αλλού. Έτσι μόλις πατήσετε "ΟΚ", η διαμόρφωση ολοκληρώνεται.

 

Κάνουμε Copy τον φάκελο WEPES Paste στο USB Flash... Η δουλειά με τον υπολογιστή τελείωσε, τώρα συνεχίζουμε στο PS4.

 

 

Βήμα 2: Αν δεν έχετε ξαναμπεί στο "EDIT", το PS4 θα σας ζητήσει να δημιουργήσει ένα αρχείο για να μπορεί να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις που θα κάνετε εκεί. Συνεχίζοντας μέσα από τις επιλογές του Edit Menu, επιλέγουμε την τελευταία "Data Management". Στη συνέχεια επιλέγουμε το "Import/Export" και μετά το "Import Team". Εκεί θα μας βγάλει το USB μας για να το επιλέξουμε. Αν λέει ότι δε το βρίσκει, βγάζουμε το USB και το βάζουμε καλύτερα. Έτσι στο επόμενο μενού θα δούμε όλες τις ομάδες που θα περάσουμε στο PES 2017.

  

Βήμα 3: Εφόσον έχετε επιλέξει τις ομάδες, πατάτε "next". Εκεί θα μας δώσει 2 επιλογές. Εμείς επιλέγουμε τη δεύτερη "Apply player and squad data". Πατάμε ΟΚ και το παιχνίδι αρχίζει και περνάει τις ομάδες. Σε αυτό το σημείο απλά περιμένουμε να τελειώσει και να μας βγάλει το μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η εισαγωγή.

 

Τα επόμενα βήματα είναι για όσους βάλουν για πρώτη φορά το Patch - αν είχατε βάλει το v1, v2 προηγουμενα δε χρειάζεται να τα ακολουθήσετε.

 

Βήμα 4: Τώρα θα χρειαστεί να κάνουμε χειροκίνητα τις αλλαγές στα ονόματα των πρωταθλημάτων και να περάσουμε τα σήματα (SONY & KONAMI ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ EDIT DATA ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ). Ας ξεκινήσουμε με την αλλαγή των ονομάτων. Από το "EDIT" του παιχνιδιού πατάμε το "Competitions". Εκεί θα μας βγάλει όλες τις διοργανώσεις που μπορούμε να αλλάξουμε όνομα. Έτσι πάμε στο καθένα και βάζουμε το σωστό. Ενδεικτικά στο "PEU League" που έχει περαστεί το Ελληνικό πρωτάθλημα, βάζουμε όνομα "Greek Super League" και στο κύπελο "Greek Cup".

 

Βήμα 5: Το επόμενο που θα κάνουμε είναι να περάσουμε τα σωστά σήματα των διοργανώσεων. Αρχικά πρέπει να περάσουμε τα σήματα που υπάρχουν στο USB, μέσα στο παιχνίδι (σας τα παρέχουμε στο patch σε ξεχωριστό φάκελο) . Από το "EDIT" πατάμε το "Data Management", στη συνέχεια "Import/Export και "Import Images". Εκεί επιλέγουμε "Competition Emblems" και βρίσκουμε τα εμβλήματα ξεχωριστά. Τα περνάμε και στη συνέχεια μέσα από το "EDIT" πατάμε "Competitions" και πηγαίνουμε σε κάθε λίγκα ξεχωριστά και πατάμε το "Emblem". Βρίσκουμε το κατάλληλο έμβλημα και το περνάμε.

 

Βήμα 6: Τελευταίο βήμα η διαμόρφωση των πρωταθλημάτων. Από τα πρωταθλήματα που δεν υπήρχαν στο παιχνίδι, το συγκεκριμένο Option File περνάει την Ελληνική Super League, Το Μεξικάνικο πρωτάθλημα και το Ιαπωνικό. Όπως θα παρατηρήσετε δε μας βγάζει τις ομάδες σωστά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι μέσα από το "EDIT" του παιχνιδιού να πατήσετε "Competition Structure" και "Draw Size". Το Ελληνικό το βάζετε με 16 ομάδες, το Μεξικάνικο και Ιαπωνικό με 18. Τέλος θα πρέπει να κάνουμε ανακατάταξη των ομάδων που δεν είναι στη σωστή θέση. Για παράδειγμα η Ξάνθη είναι στο Other European Teams και θα πρέπει να την ανταλλάξουμε με την ομάδα που βρίσκεται στο PEU LEAGUE.

 

Εικόνες & Videos από το PES 2017 WeHellas Patch v3 :

 

 

Credits:

PLAYERS DATA : εισαγωγή μέσω εξειδικευμένου tool από FM16 (σε επόμενο update μας μεταφορά από FM17)
ROSTERS, TEAMS PLANS ,FACES 
Milenec11
Mitsos2000
Broxopios
Varius makers from community
KITS : Ratatouille , Hercooligan, Yellowolf04 ,milenec11 , varius kit makers from community
TESTERS : broxopios, mitsos2000

SUPERVISOR 
Chronis

 

Όλα τα patches με τα διακριτικά WeHellas αποτελούν δουλειά της Editing team του WeHellas και διατίθενται δωρεάν από το WeHellas.gr. Απαγορεύεται η πώλησή του patch αλλά και η διανομή των links χωρίς την έγκριση της διαχειριστικής ομάδας του WeHellas.

Login or Register

Login on our Forum!